Zoe Ayla 10 db Borotva különböző felületekre

SKU: 2215569
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 140.7 Vivre pont i
  • Mennyiségi kedvezmények vállalkozásod számára i
4690 Ft 15645 Ft RRP ?
Elkelt
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
Ez a 10 egyszeri használat prémium borotva készlet kiválóan alkalmas bárhol történő borotválkozásra. A borotva hatékonyan távolítja el az arcszőrzetet, ami simább bőrt eredményez, a bőrápolási termékek jobb felszívódását és hibátlanabb sminkelést eredményez. A fogantyú enyhe íve lehetővé teszi a szorosabb, pontosabb és kényelmesebb borotválkozást. A simább bőr még soha nem volt ilyen egyszerű!
Vigyázat: Csak az utasításoknak megfelelően használja. Éles. Tartsa távol gyermekektől.
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 21 cm/szélesség 1.2 cm/magasság 16.8 cm
Súly: 0,161 Kg
Anyag: vas, műanyag
Értékelés
5.00
1 Értékelés
5 Csillagok (1)
4 Csillagok (0)
3 Csillagok (0)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)
Zoe Ayla
2015-től kezdődően a Zoë Ayla Roukema és Quinn Roukema testvérek küldetése volt, hogy az öngondoskodást és a wellness befogadóvá és elérhetővé váljanak. Alapítónk, Zoë Ayla, miután bejárta a Föld minden táját, különböző éghajlaton élt és szembesült a mindennapi környezeti stresszel, szervesen prioritássá tette az öngondoskodást. Eljött az idő, hogy vigyázzon önmagára, ez inkább életstílus lett, mint rutin. Mi vagyunk a vezető gyártója és forgalmazója a prémium minőségű önápolási és szépségápolási cikkeknek, amelyeket elérhető áron kínálnak. Nagy beszerzési csapatok és globális disztribúciós infrastruktúra támogatásával gyorsan és hatékonyan hozzuk piacra az innovációt és a trendeket. Prémium termékünk mindennapos alacsony áron lehetővé tette számunkra, hogy szoros partnerséget építsünk ki a világ legnagyobb kiskereskedőivel. Zoë Ayla gyönyörű Montrealban lakik barátjával és hihetetlenül nagy mentőkutyájával (egy királyjuhász), és sok időt tölt munkával utazva Los Angeles, Amszterdam és Hong Kong irodáink között.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.