Méret
  • Gyors kiszállítás
23399 Ft
Elkelt
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás
▪ fonal típus: 100 % Polipropilén ▪ vastagság: kb. 25 mm ▪ súly: kb. 2,00 kg/m2 A BERBER szőnyegek egyedi kollekciója a „Shaggy”. Egyszerű, geometrikus minták, valamint a fonott rojtok bohó stílusra emlékeztetnek.A szőrük magas, vastag és rugalmas, melynek koszönhetően a szőnyegek nagyon puhák és kellemes tapintásúak. A krém-, bézs-, szürke- és rózsaszín árnyalatoknak köszönhetően a BERBER szőnyegek tökéletes kényelmességet és melegséget kölcsönöznek a belsőtereknek. A szőnyegek gyártásához felhasznált bevált polipropilén fonal magas minőséget és kopásállóságot kölcsönöz a termékeinknek.
Műszaki adatok
Méret 60x200 cm (hosszúság 200 cm/szélesség 60 cm)
Súly: 8.0 Kg
Szín: krém
Használható padlófűtéses felületen igen
Gyerek design nem
Értékelés
5.00
1 Értékelés
5 Csillagok (1)
4 Csillagok (0)
3 Csillagok (0)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)
  • 5 Kiváló
    2022. aug. 4.
    A szőnyeg még szebb élőben, mint a képen. Puha, jó minőségű, szépen varrt, minőségi darab. Igazi éke az előszobának. Modern, mégis letisztult képet ad a helyiségről. Mindenkinek ajánlom. A szállítással is meg vagyok elégedve.
    DB
Termékek ugyanattól az eladótól

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.