• Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 23 Augusztus - 29 Augusztus
  • A termék eredete: Magyarország.
Előnyök:
  • 990 Vivre pont i
33000 Ft
Leírás

Vissza a természetbe kollekciónkat a természet szeretete ihlette.
Nemcsak mintákban, de színekben is természetes színek köszönnek vissza, mint a mohazöld, oldpink, mustár. A kollekcióban egymással harmonizáló textil termékeket, lámpákat, falmatricákat és dekorációkat válogattunk össze, hogy egy harmónikus és varázslatos gyerekszobát tudjatok berendezni.

Egy függöny nemcsak praktikus, de az egyik leghangsúlyosabb kiegészítője a gyerekszobának. Ezért érdemes a szoba stílusához, mintában és színekben passzoló függönyt választani, hogy harmónikus környezetet teremtsünk.

3 féle színben elérhető: mohazöld, oldpink és mustár. Ezekből a színekből hozzáillő levél alakú szőnyeg is elérhető! Egy csomag 2 darabot tartalmaz!
Magyar termék.

Termék mérete: Hosszúság 240 x Szélesség 120cm
Anyaga: pamutvászon
Tisztítás: 30 fokon mosható

Műszaki adatok
Title
Value
Súly:
0,300 Kg
Anyag:
pamutvászon

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.