3 db bézs bársony tárolókosár készlet Ø 38 cm x 38 h

SKU: 2664219
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 06 Október - 03 November
  • A termék eredete: Románia.
34511 Ft 53193 Ft RRP ?
Leírás
Anyaga: Acél, Bársony (poliészter) Kis kosár mérete: átmérő 30 cm x magasság 30 cm Közepes kosárméret: 34 cm x magasság 34 cm Nagy kosár mérete: átmérő 38 cm x magasság 38 cm Szín: bézs A modern design és a textúra Az innovatív bársonydísz a világos bézs árnyalattal együtt kiemeli ezt a kosárkészletet. Minden darab 2 oldalfogantyúval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a szállítást és az egyik helyről a másikra való mozgatását. Ezek a könnyű kosarak ideálisak különféle konyhai cikkek, ékszerek, kozmetikumok vagy személyes tárgyak tárolására. Egyszerre kivételes esztétikus darabok sorozatát képviselik, amelyek készen állnak arra, hogy díszítsék terét, páratlan természetes megjelenéssel.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 2.0 Kg
Bizzotto
A Bizzotto márka vásárlói otthonába szeretné hozni azokat a lakberendezési tradíciókat, elveket és minőséget, amely annyira jellegzetes Olaszországban. Több, mint 70 éve Andrea Bizzotto egy kis helyi bútor és dekoráció üzletet alapított, amely később egy határokon átívelő sikerű márkává nőtte ki magát. A márka termékeit az aprólékos kidolgozottság és a minőségi kivitelezés jellemzi, mindig a valódi olasz életérzés által kísérve. A jelenben a Bizzotto széles választékú lakberendezési termék skálája bútorokat, díszeket és textíliákat tartalmaz, és mindegyik darab Olaszország varázsát árasztja magából.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.