Természetes fa és fehér vas padlóakasztó Bastien 47 cm x 42 cm x 172 h

SKU: 2664296
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 01 Január - 08 Január
  • A termék eredete: Románia.
50387 Ft 60464 Ft RRP ?
Leírás
Szerkezeti anyag, akasztók: Természetes fa Láb anyaga: Cső alakú fém, epoxiporral bevonva A terméket össze kell szerelni. Méretek: Hossz 47 cm x Szélesség 42 cm x Magasság 172 cm Szín: Natúr, Fehér Az előszoba tér extra rendezéséhez ne hagyjon ki egy akasztót. Függőleges fa akasztó tömör fém talppal, ideális a folyosóra. Ez a ruhafogas nyomot hagy az előtérben, a nappaliban, az irodában és még az orvosi rendelőben is. A kabátok és kiegészítők könnyen tárolhatók ezzel a bútordarabbal. A 6 akasztónak és a 47 cm-es talpnak köszönhetően ez az akasztó lehetővé teszi a lehető legtöbb ruha és kiegészítő (esernyők, táskák, kulcsok stb.) tárolását, és stabilitást biztosít.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 5.0 Kg
Bizzotto
A Bizzotto márka vásárlói otthonába szeretné hozni azokat a lakberendezési tradíciókat, elveket és minőséget, amely annyira jellegzetes Olaszországban. Több, mint 70 éve Andrea Bizzotto egy kis helyi bútor és dekoráció üzletet alapított, amely később egy határokon átívelő sikerű márkává nőtte ki magát. A márka termékeit az aprólékos kidolgozottság és a minőségi kivitelezés jellemzi, mindig a valódi olasz életérzés által kísérve. A jelenben a Bizzotto széles választékú lakberendezési termék skálája bútorokat, díszeket és textíliákat tartalmaz, és mindegyik darab Olaszország varázsát árasztja magából.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.