Üveg padlópolc 3 polccal natúr mdf-ből Kenya 40 cm x 30 cm x 70 h

SKU: 2664311
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 13 Május - 20 Május
  • A termék eredete: Románia.
69880 Ft 84698 Ft RRP ?
Leírás
Fedő anyag: Mdf Keret anyaga: Üveg, vastagság 12 mm Méretek: Szélesség 40 cm x Mélység 30 cm x Magasság 70 cm Felső szín: Natúr Keret színe: Átlátszó A tárolópolc praktikus, és bárhol elhelyezhető az Ön igényei szerint Továbbá köszönjük elegáns és multifunkcionális kialakításához bárhol megállja a helyét: a gyerekszobában, a fürdőszobában, a mosókonyhában, a garázsban vagy a pincében. A házban tárolhatja az összes olyan tárgyat, amelyet rendezetten szeretne, de bármikor kéznél van.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 12.0 Kg
Bizzotto
A Bizzotto márka vásárlói otthonába szeretné hozni azokat a lakberendezési tradíciókat, elveket és minőséget, amely annyira jellegzetes Olaszországban. Több, mint 70 éve Andrea Bizzotto egy kis helyi bútor és dekoráció üzletet alapított, amely később egy határokon átívelő sikerű márkává nőtte ki magát. A márka termékeit az aprólékos kidolgozottság és a minőségi kivitelezés jellemzi, mindig a valódi olasz életérzés által kísérve. A jelenben a Bizzotto széles választékú lakberendezési termék skálája bútorokat, díszeket és textíliákat tartalmaz, és mindegyik darab Olaszország varázsát árasztja magából.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.