Vas falipolc 5 polccal természetes fa Kerület 140 cm x 21 cm x 75 h

SKU: 2664329
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 13 Május - 20 Május
  • A termék eredete: Románia.
129860 Ft 157400 Ft RRP ?
Leírás
Anyaga: Acél, epoxi porral bevonva Polírozott anyag: Gumifa fa, viasszal kidolgozva A fényezők bárhol felhelyezhetők a keretre. Méret: Hosszúság 140 cm x Szélesség 21 cm x Magasság 75 cm Keret színe: Fekete Polcok színe: Natúr Ez a fém polc, tágas, ellenálló, de anélkül, hogy robusztus és barátságos kialakítású lenne, rendkívül hasznos lehet. Segíthet nagy nyitott terek körülhatárolásában is, bizonyos célpontokkal a teraszról vagy az erkélyről. Azokon a helyeken, ahol legtöbbször vagy főleg pihenésre, szórakozásra, esetleg a meleg évszakban étkezésre szolgálnak, és ahol egyáltalán nem ártana kéznél lenni bizonyos tárgyak. Egyúttal barátságos, kényelmes légkört kölcsönöz a térnek.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 5.0 Kg
Bizzotto
A Bizzotto márka vásárlói otthonába szeretné hozni azokat a lakberendezési tradíciókat, elveket és minőséget, amely annyira jellegzetes Olaszországban. Több, mint 70 éve Andrea Bizzotto egy kis helyi bútor és dekoráció üzletet alapított, amely később egy határokon átívelő sikerű márkává nőtte ki magát. A márka termékeit az aprólékos kidolgozottság és a minőségi kivitelezés jellemzi, mindig a valódi olasz életérzés által kísérve. A jelenben a Bizzotto széles választékú lakberendezési termék skálája bútorokat, díszeket és textíliákat tartalmaz, és mindegyik darab Olaszország varázsát árasztja magából.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.