Kerámia WC kefe fehér szürke Salle de Bain Ø 12 cm X 26 h

SKU: 2664464
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 10 November - 14 November
  • A termék eredete: Románia.
20672 Ft 28959 Ft RRP ?
Leírás
Anyaga: Kerámia, Műanyag, Fém Méret: Átmérő 12 cm x Magasság 26 cm Szín: Fehér, Szürke, Ezüst Ez a WC kefe tetszetős kialakítású, a legjobb megoldás a WC tisztán tartására. A Salle de Bain WC keféje fehér és szürke, formája kerek. Ez a WC kefe körülbelül 0,5 kg súlyú, ami nem okoz gondot a kezelés során, és a WC jobb tisztítását is elérheti. Az anyag szempontjából, amelyből ez a kefe készült, rozsdamentes acélból és kerámiából készült, ami könnyen tartós és nem okoz semmilyen problémát. A termék így bármilyen helyzetben használható, nem befolyásolja a túl nagy meleg vagy a fürdőszobára jellemző magas páratartalom. Ezért minden fürdőszobába illeszkedik, és kéznél tartható, hogy bármikor használhassa. Így kiváló terméke lesz otthonának, ez a termék képes megőrizni a tisztaságot a fürdőszobában. Bárki számára kiváló, bizonyítja minőségét és könnyű kezelhetőségét, ami biztosan tetszeni fog.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 1.0 Kg
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.