Krémes kerámia teáskanna 23 cm x 14 cm x 17 h, 0,9 L

SKU: 2664466
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 15 Január - 22 Január
  • A termék eredete: Románia.
21104 Ft 25324 Ft RRP ?
Leírás
Anyaga: Kerámia Méretek: Hosszúság 23 cm x Szélesség 14 cm x Magasság 17 cm Űrtartalom: 0,9 L Szín: Krém Az anyag, amelyből ez a teáskanna készült, a kerámia nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik, hogy hosszabb ideig megőrizze a forró vizet. A kerámia teáskannában elkészített tea tovább marad forró és nyugodtan fogyasztható. Mivel a teát forrón ajánlott fogyasztani, ideális egy ilyen teáskannában elkészíteni.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,500 Kg
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.