Botanikus pamut terítő 100 cm x 100 cm

SKU: 2664678
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 03 Június - 07 Június
  • A termék eredete: Románia.
17606 Ft 21128 Ft RRP ?
Leírás
Anyaga: Pamut Méret: Hosszúság 100 cm x Szélesség 100 cm Szín: Többszínű A természetes anyagból, 100% pamutból készült Botanic terítő ideális az otthoni nappali asztalának letakarására. Semleges színvilágának köszönhetően, fehér tónusokban az asztallap tökéletesen passzol minden dekorációhoz, legyen az gazdag, meleg jegyekkel rendelkező, vagy friss, merészebb. A terítő négyzet alakú, mérete 100 x 100 cm. A Botanic pamutterítő különlegesen kifinomult megjelenéséhez nemcsak a szín, hanem a romantikus, virágos díszítésű nyomat is hozzájárul. Rendszeresen használható a nappali asztalán, de akár különleges események alkalmával, például családi étkezés alkalmával, vagy akár házavató ajándékként is adható.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,500 Kg
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.