• Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 15 Augusztus - 23 Augusztus
Előnyök:
  • 3359.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft felett.
111990 Ft 224190 Ft (-50%) ?
  • Erre a termékre online kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás.
Leírás
Hagyja, hogy magával ragadja ez a szekrény, amely egyszerre egzotikus és ipari jellegű. Impozáns megjelenése és részleteinek finomsága olyan bútordarabbá teszi, amely varázsa elcsábítja az elegáns etnikai bútorok szerelmeseit. Erős, fenyőfa szerkezetének és vaslábának köszönhetően, ez a szekrény bőséges teret biztosít a rendszerezéshez. A dekoratív részlet: a falak a fiókok elején és az ajtó, amely feltárja a bútordarab belsejének egy részét.
  • Ajtók száma: 1
  • Fiókok száma: 2
  • Kültéri használatra alkalmas: nem
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 55 cm/szélesség 37 cm/magasság 106 cm
Súly:
22.0 Kg
Anyag:
lucfenyő szerkezet, MDF fiók, vas lábak
Szín:
barna
Alkalmas kültéri használatra
nem
Gyerek design
nem
Értékelés
4.00
1 Értékelés
5 Csillagok (0)
4 Csillagok (1)
3 Csillagok (0)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)
Dokumentumok
Összeszerelést igényel: nem
Csomagok száma: 1
Burkina Home Decor
A Burkina Home Decor több mint 25 éve vagyunk kapcsolatban a lakberendezés világával, 2014-ben hoztuk létre új márkánkat. Ezen a szuggesztív néven, a Burkina lakberendezésen, a ház minden helyiségében sokféle bútor és dekoráció található. A Burkina Home Decor bútorokat és dekorációkat képviselünk, értékesítünk és forgalmazunk. Itt megtalálja az inspirációt, a dizájnt és a minőséget minden olyan cikkben, amely nagyon személyes, minden stílushoz alkalmazkodik. A Burkina Home Decor termékeit jellemző sajátos és kitűnő stílus a ház megkülönböztető eleme és egyik fő márkája. A Burkina lakberendezési termékek jelentenek különbséget. Dekoratív tárgyak, amelyek nem hagynak közömbösséget, és otthonának megadják a keresett elegáns kapcsolatot. Ráadásul minden stílusnak megfelelnek. Különböző bútorokkal és dekorációs darabokkal rendelkezünk, amelyek szobájához nagyon személyes jelleget kölcsönöznek, és emlékeztetnek bennünket az ősi keleti kultúrákra vagy egzotikus országokra. A Burkina lakberendezéssel mindig talál valamit, ami megfelel a stílusának.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.