Smile Palacsintasütő serpenyő

SKU: 2751876
Szín
barna
  • Még 3 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 23 December - 05 Január
  • A termék eredete: Csehország.
Előnyök:
  • 305.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft.
10190 Ft 13024 Ft RRP ?
Leírás
A serpenyő Dyflon dupla tapadásmentes, barna márvány felülettel és indukciós aljjal, kétrétegű hőálló felületi kezeléssel. A serpenyőben 7 rés található, egy rés átmérője 8 cm.
  • Megfelelő főzőfelület: üveg
  • kerámia: igen
  • Elektromos: igen
  • indukció: igen
  • Gáz: igen
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 26 cm/szélesség 26 cm/magasság 3.5 cm/átmérő 26 cm
Űrtartalom:
0 liter
Súly:
1.2 Kg
Anyag:
alumínium
a fogantyúk anyagai: bakelit
Szín:
barna
Értékelés
5.00
2 Értékelés
5 Csillagok (2)
4 Csillagok (0)
3 Csillagok (0)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)
Dokumentumok
Mosogatógépben tisztítható: igen
Mikrohullámú sütőben használhatók: nem
Banquet
A BANQUET márka konyhai és asztali termékek átfogó kínálatát mutatja be. A választékban sokféle háztartási eszköz található, valamint üvegből, kerámiából vagy porcelánból készült termékek, amelyeket élelmiszerek feldolgozására, ételek és italok elkészítésére, terítésre, italok felszolgálására és nyers élelmiszerek tárolására terveztek. és készételeket. A márka népszerűségét ügyfeleink körében jelzi, hogy a BANQUET termékeket több mint 20 országban forgalmazzák Európában és azon kívül. Jelenleg termékeinket elégedett ügyfelek milliói használják. 2019 -ben saját üzleteket nyitottunk BANQUET márkanév alatt Csehországban. Azóta folytattuk a terjeszkedést új helyekre, és most több mint 80 üzletben kínáljuk áruinkat, Szlovákiában és Lengyelországban is. Hosszú távon a BANQUET célja, hogy folyamatosan bővítse választékát, és kiváló minőségű konyhai eszközöket kínáljon elérhető áron. Célunk, hogy a lehető legközelebb legyünk vásárlóinkhoz a termékpaletta szélesítésével és diverzifikálásával, a hosszú távú, pozitív kapcsolatok kiépítésével ügyfeleinkkel, gyors és rugalmas módon reagálva minden vásárlói igényre, és javítva termékeink elérhetőségét

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.