Csomag x 3 Hajépítő szálak, Ritka hajszálak, hajhiány miatt, Sevich, vöröses, 25 g

SKU: 2770554
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 02 Október - 05 Október
  • A termék eredete: Románia.
34235 Ft 44494 Ft RRP ?
Leírás

A Sevich egy természetes termék, amely tiszta keratin nanoszálakon alapul, ugyanazon anyagból készül, mint ami az emberi hajat alkotja. A nanoszálak elektrosztatikusan feltöltődnek, így felvitelükkor mágnesként vonzódnak a hajszálakhoz, hogy végül vastag és teljes térfogatú haj megjelenését keltsék.

Miután elkezdte használni ezt a terméket, nincs más termék, amely ugyanolyan elégedettséget jelentene, mint amit a Sevich hajépítő szálak adnak.

Csak annyit kell tennie, hogy kenje be az érintett területeket, rendezze el a haját, és kész! Készen áll arra, hogy lenyűgözze az Önt körülvevőket!

Alkalmazása után nagy hajsűrűséget biztosít, észrevehetetlen fedéssel az alopecia által érintett területeken.

A mikroszálakat úgy tervezték, hogy illeszkedjenek a meglévő hajszínhez, és fedjék a kopaszodás vagy a haj elvékonyodásának minden területét. A szálak tökéletesen illenek férfiak és nők számára, kortól függetlenül.

Ez azonnali megoldás! Csak néhány percet vesz igénybe. A szálak minden színben elérhetők, minden hajtípushoz és stílushoz igazodva. A tiszta keratin szálak a hajához hasonló anyagból készülnek.

Ezek a szálak statikus elektromossággal vannak feltöltve, és mágneses vonzerőt képeznek a hajad felé. Ez kiküszöböli azokat a területeket, ahol hiányzik vagy vékony a hajad.

Gyakran ismételt kérdések az ügyfelektől:

Kérdés: Ez a termék valóban működik?

Válasz: Az eredmények garantáltak, és az első használat után meglátja őket.

Kérdés: Használhatok minden nap hajszálakat?

Válasz: Határozottan!

Kérdés: Vannak-e mellékhatások?

Válasz: Semmilyen mellékhatásuk nincs. A szálak ugyanabból az anyagból készültek, mint a természetes haj.

Fordítson időt hajának ápolására és az eredmény garantálva lesz.

Rendelje meg most!

Súly: 25g x 3

Használat: Körülbelül 60-szor x 3

Hasonló termékek
Termék részletei:
Visszaküldés: Azok a kozmetikai termékek, amelyek dobozban és lezárt fóliában kézbesítődnek, csak lezárt, felbontatlan állapotban küldhetők vissza.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.