Csomag x 3 Arcszérum hialuronsavval, ránctalanító, aktív kollagén, 24k arany, Bellezon, 30 ml

SKU: 2770558
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 02 Október - 05 Október
  • A termék eredete: Románia.
25332 Ft 32909 Ft RRP ?
Leírás

Vizes bázisú arcszérum, amely az aranyrészecskékkel dúsított formulának köszönhetően puhítja a bőrt. Ennek a szérumnak a mély hidratáló hatása néhány perccel a használat után jelentkezik, hosszan tartó használat esetén megfigyelhető a finom vonalak és a bőrhibák halványulása

Ez az összetevő ideális az arc ápolására és hidratálására, mivel nagyon gyorsan felszívódik a bőrben, hosszú ideig megőrizve annak hidratáltságát.

A hialuronsav olyan anyag, amely természetes módon jelen van az emberi test szerkezetében, különösen a kartilázsban és a bőrben lelhető fel. Biztosítja a kollagén és elasztin szálak hidratálását. Hasonlóképpen bebizonyosodott, hogy a hialuronsav nagy mértékben hozzáhárul a hegek gyógyulási folyamatához.

Használati utasítás:

A bőr megfelelő tisztítása és tonizálása után, vigyen fel néhány cseppet az arcbőrre , reggel és este .Körkörös mozdulatokkal finoman masszírozza be a bőrbe.


Rendelje meg most!

Megjegyzés. Óvintézkedések:

1.A szérum nem használható injekció gyanánt

2.Kerülje a szemmel való és a közvetlen napsugárral való érintezést fényvédő használata nélkül

3.Ne alkalmazza a szérumot az irritált bőrre

4.Csak külsőleg használandó, ne nyelje le.

5.Hagyja abba a krém használatát, ha a bőr vörös vagy irritált lesz. Azonnal öblítse le hideg vízzel. Forduljon orvoshoz, ha a tünetek továbbra sem enyhülnek

Hasonló termékek
Termék részletei:
Visszaküldés: Azok a kozmetikai termékek, amelyek dobozban és lezárt fóliában kézbesítődnek, csak lezárt, felbontatlan állapotban küldhetők vissza.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.