Komplett készlet a szakállnövekedés felgyorsítására, Luxfume Sevich, henger, aktiváló szérum 30ml, szappan 80gr, fésű

SKU: 2770572
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 02 Október - 05 Október
  • A termék eredete: Románia.
22165 Ft 28838 Ft RRP ?
Leírás

Szakállnak való szappan :

A mikroneedling megkezdése előtt használják

Főbb összetevők: tisztított víz, kókuszolaj, olívaolaj, citrom illóolaj, A -vitamin, B -vitamin, K -vitamin és E -vitamin.

Szakállhenger:

Az aktiváló szérum felhordása előtt használja azokat a területeket, ahol gyorsítani szeretné a szakáll növekedését. Használat előtt sterilizálja alkoholban.

Aktiváló szérum:

A hengerrel együtt használják. Miután jól megmosta az arcot és használta a szakállhengert, vegyen be néhány csepp aktiváló szérumot, és vigye fel a kívánt felületre. Hagyja, amíg teljesen felszívódik. Növeli a véráramlást, ezáltal elősegíti a szőrtüszők gyorsabb növekedését. Fő összetevő - komplex formula: víz, glicerin, folsav, arginin, niacinamid, pantoténsav, pirrodixin, riboflavin, tiamin, listin, hisztidin


Használati lépések:

  1. Használat előtt alaposan mossa le arcát és szakállát, a csomagban található speciális szappannal
  2. Sterilizálja a szakállhengert alkohollal
  3. Használja a görgőt a kívánt területen közepes nyomással, fel és le mozdulatokkal; bal - jobb 10-20 alkalommal
  4. Vigyen fel 1-2 csepp aktiváló szérumot a kívánt helyre, majd hagyja teljesen felszívódni

Kérdések az ügyfelektől:

Kérdés: Hányszor használjam hetente?

Válasz : heti 2-3 alkalommal

Kérdés: Mik az elvárásaim?

Válasz : A szakállkészlet körülbelül 4-8 hetes folyamatos használata után, az utasítások szerint apró eredményeket fog látni. Nem kell azt várnod, hogy egyik napról a másikra látni fogod az eredményt. A szőrtüszőknek időre van szükségük a fejlődéshez. Javasoljuk 150-170 napos használatot.

Kérdés: Hogyan működik pontosan?

Válasz: A szakállhenger használata mikrocsatornákat hoz létre a bőrben. Ezenkívül fokozza a vérkeringést a kívánt területen, így a szőrtüszők stimulálódnak a gyorsabb növekedés érdekében.

Kérdés: Vannak mellékhatásai?

Válasz: Eddig az ügyfelek nem tapasztaltak semmilyen mellékhatást. A termékek megfelelnek a minőségi előírásoknak. Ha továbbra is vannak mellékhatások, irritáció, bőrpír, allergia, hagyja abba a készlet használatát.


Hasonló termékek
Termék részletei:
Visszaküldés: Azok a kozmetikai termékek, amelyek dobozban és lezárt fóliában kézbesítődnek, csak lezárt, felbontatlan állapotban küldhetők vissza.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.