Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 24 Augusztus - 26 Augusztus
  • A termék eredete: Bulgária.
Előnyök:
  • 267.9 Vivre pont i
8930 Ft
Leírás
Szérum keratinnal és mikronizált 18 karátos arannyal intenzív hajregeneráláshoz. Minden hajtípusra alkalmas. Ajánlott a kedvezőtlen környezeti tényezőknek és vegyi kezelésnek kitett hajra. Intenzíven helyreállítja a haj szerkezetét. A keratin védi a hajat, kivételes fényességet, puhaságot és vitalitást kölcsönöz neki. A haj egészségesnek és erősnek érezhető. Megkönnyíti a fésülködést. Öblítés nélkül.
Műszaki adatok
Title
Value
Méret
15x5x5
Súly:
0,206 Kg
Szín:
gold
Termék részletei:
Title
Value
Visszaküldés:
Azok a kozmetikai termékek, amelyek dobozban és lezárt fóliában kézbesítődnek, csak lezárt, felbontatlan állapotban küldhetők vissza.
Beauté Mediterranea
A Mediterranea Beauté saját laboratóriumában fejleszti ki rendkívül koncentrált formuláit, aktív hatóanyagokkal, arany porral és növényi kivonatokkal gazdagítva, melyek táplálják a bőrt és a hajat, hogy az minden nap egészséges és sugárzó legyen.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.