Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 24 Augusztus - 26 Augusztus
  • A termék eredete: Bulgária.
Előnyök:
  • 321.6 Vivre pont i
10720 Ft
Leírás
Ránctalanító szemkontúrkrém, forradalmian új öregedésgátló hatóanyaggal, amely javítja a rugalmasságot, az arctónusát, feszesíti a bőrt és simítja a ráncokat. Különleges matrikine kombinációt tartalmaz, amely aktiválja az öregedés megelőzéséhez szükséges bőr regenerálódó folyamatát. Argánolajat, shea vajat és gyengéd koncentrált hatóanyagot is tartalmaz, amely egyedülálló, optikai homályos hatást kölcsönöz a bőrnek. Egy formula, amely kellemes szatén megjelenést kölcsönöz a bőrnek.
Műszaki adatok
Title
Value
Méret
4.5x2.5x13.5
Súly:
0,035 Kg
Szín:
dark green
Termék részletei:
Title
Value
Visszaküldés:
Azok a kozmetikai termékek, amelyek dobozban és lezárt fóliában kézbesítődnek, csak lezárt, felbontatlan állapotban küldhetők vissza.
Beauté Mediterranea
A Mediterranea Beauté saját laboratóriumában fejleszti ki rendkívül koncentrált formuláit, aktív hatóanyagokkal, arany porral és növényi kivonatokkal gazdagítva, melyek táplálják a bőrt és a hajat, hogy az minden nap egészséges és sugárzó legyen.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.