Koncentrált csúcstechnológiás hialuronsav komplexet tartalmazó arcszérum

SKU: 2804601
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 25 Augusztus - 29 Augusztus
  • A termék eredete: Bulgária.
Előnyök:
  • 375 Vivre pont i
12500 Ft
Leírás
Koncentrált, nem zsíros, gyorsan felszívódó arcszérum, amely magas koncentrációban tartalmaz nátrium-hialuronátot (hialuronsavat), és különböző tömegű, a bőr természetes állapotában találhatókkal egyenlő molekulák részleges eloszlásával jön létre. Hét fő effektusra hat, hogy javítsa a bőr megjelenését az öregedés jellemző jelei ellen.
Műszaki adatok
Title
Value
Méret
3.5x3.5x12
Súly:
0,129 Kg
Szín:
blue
Termék részletei:
Title
Value
Visszaküldés:
Azok a kozmetikai termékek, amelyek dobozban és lezárt fóliában kézbesítődnek, csak lezárt, felbontatlan állapotban küldhetők vissza.
Beauté Mediterranea
A Mediterranea Beauté saját laboratóriumában fejleszti ki rendkívül koncentrált formuláit, aktív hatóanyagokkal, arany porral és növényi kivonatokkal gazdagítva, melyek táplálják a bőrt és a hajat, hogy az minden nap egészséges és sugárzó legyen.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.