• Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 17 Augusztus - 22 Augusztus
  • A termék eredete: Bulgária.
Előnyök:
  • 375 Vivre pont i
12500 Ft
Leírás
Szaténtapintású olaj, amely tartalmaz argánolajat, napraforgót és E-vitamint nagy nyújthatóságú lágyítókkal kombinálva. Segít javítani a bőrvédő funkcióját, védetté, hidratálttá és táplálttá téve azt. Rugalmasságot és kellemes puha érzetet ad. A használt argánolaj organikus.
Műszaki adatok
Title
Value
Méret
19.5x4.5x4.5
Súly:
0,241 Kg
Szín:
aureate
Termék részletei:
Title
Value
Visszaküldés:
Azok a kozmetikai termékek, amelyek dobozban és lezárt fóliában kézbesítődnek, csak lezárt, felbontatlan állapotban küldhetők vissza.
Beauté Mediterranea
A Mediterranea Beauté saját laboratóriumában fejleszti ki rendkívül koncentrált formuláit, aktív hatóanyagokkal, arany porral és növényi kivonatokkal gazdagítva, melyek táplálják a bőrt és a hajat, hogy az minden nap egészséges és sugárzó legyen.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.