• Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 17 Augusztus - 22 Augusztus
  • A termék eredete: Bulgária.
Előnyök:
  • 284.1 Vivre pont i
9470 Ft
Leírás
Az aloe vera növény arról ismert, hogy gazdag nyálkahártya-poliszacharidokban, amelyek magas vízmegtartó képességét biztosítanaák. Az aloe nyálkahidratáló, lágyító, nyugtató, frissítő és védő tulajdonságokat kölcsönöz a bőrnek. Ez a gél E-vitaminnal, panthenollal és inozitollal is dúsított, amelyek segítenek fenntartani a bőr jó állapotát.
Műszaki adatok
Title
Value
Méret
21.8x5.5x5.5
Súly:
0,357 Kg
Szín:
greenish
Termék részletei:
Title
Value
Visszaküldés:
Azok a kozmetikai termékek, amelyek dobozban és lezárt fóliában kézbesítődnek, csak lezárt, felbontatlan állapotban küldhetők vissza.
Beauté Mediterranea
A Mediterranea Beauté saját laboratóriumában fejleszti ki rendkívül koncentrált formuláit, aktív hatóanyagokkal, arany porral és növényi kivonatokkal gazdagítva, melyek táplálják a bőrt és a hajat, hogy az minden nap egészséges és sugárzó legyen.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.