Karcsúsító és feszesítő testgél

SKU: 2804619
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 24 Augusztus - 26 Augusztus
  • A termék eredete: Bulgária.
Előnyök:
  • 487.5 Vivre pont i
16250 Ft
Leírás
Karcsúsító gél, amely a guarana és az olívalevél növényi kivonatait vörös alga kivonattal (Corallina officinalis) kombinálja, hogy éjjel-nappal hasson. Segít javítani a bőr tónusát és rugalmasságát. Kisimítja a narancsbőrt. A vörös alga kivonat segít csökkenteni a comb, a fenék és a csípő kerületét.
Műszaki adatok
Title
Value
Méret
7x9x9
Súly:
0,310 Kg
Szín:
silver
Termék részletei:
Title
Value
Visszaküldés:
Azok a kozmetikai termékek, amelyek dobozban és lezárt fóliában kézbesítődnek, csak lezárt, felbontatlan állapotban küldhetők vissza.
Beauté Mediterranea
A Mediterranea Beauté saját laboratóriumában fejleszti ki rendkívül koncentrált formuláit, aktív hatóanyagokkal, arany porral és növényi kivonatokkal gazdagítva, melyek táplálják a bőrt és a hajat, hogy az minden nap egészséges és sugárzó legyen.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.