• Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 17 Augusztus - 22 Augusztus
  • A termék eredete: Bulgária.
Előnyök:
  • 412.5 Vivre pont i
13750 Ft
Leírás
Világosító arcszérum, 10% C-vitamin koncentrációval, chia és szkvalán olajjal kombinálva még a száraz, egyenetlen színű bőrt is ragyogóvá teszi. Ez egy erőteljes öregedésgátló arcolaj, antioxidáns hatással, amely tökéletesen javítja a megjelenést: hidratál, puhít, javítja a rugalmasságot, a vitalitást, a védő funkciókat és kiegyenlíti az arctónust. Ezenkívül megakadályozza a bőr öregedését, és ideális szövetségese az öregségi foltok és az UV-sugarak káros hatásai elleni küzdelemben. Száraz, könnyű és gyorsan felszívódó olaj.
Műszaki adatok
Title
Value
Méret
3.5x3.5x12
Súly:
0,129 Kg
Szín:
yellow
Termék részletei:
Title
Value
Visszaküldés:
Azok a kozmetikai termékek, amelyek dobozban és lezárt fóliában kézbesítődnek, csak lezárt, felbontatlan állapotban küldhetők vissza.
Beauté Mediterranea
A Mediterranea Beauté saját laboratóriumában fejleszti ki rendkívül koncentrált formuláit, aktív hatóanyagokkal, arany porral és növényi kivonatokkal gazdagítva, melyek táplálják a bőrt és a hajat, hogy az minden nap egészséges és sugárzó legyen.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.