Melamin tányér, Brad modell, 33 cm

SKU: 3026467
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 31 Május - 06 Június
  • A termék eredete: Románia.
3021 Ft 3625 Ft RRP ?
Leírás
Anyaga: Melamin Méret: Átmérő 33 cm Szín: Fehér / Zöld Ez a speciális tányér ellenálló műanyagból készült, amely praktikus és sokoldalú tulajdonságai miatt olcsó és tartós alternatívát jelent a klasszikus porcelán termékekkel szemben. Az elegáns dizájn, a sima és fényes felület, az a tény, hogy nagyon könnyű és ellenáll az ütéseknek, karcolásoknak, de a többszöri mosogatógépben történő használatnak is, ennek a terméknek a vitathatatlan tulajdonságai.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,200 Kg
Értékelés
4.00
1 Értékelés
5 Csillagok (0)
4 Csillagok (1)
3 Csillagok (0)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.