2 db fali polc készlet barna mdf-ből Boat 49 cm x 13 cm x 96,5 h

SKU: 3027881
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 13 Május - 20 Május
  • A termék eredete: Románia.
74880 Ft 90757 Ft RRP ?
Leírás
Keret anyaga, polcok: Mdf A terméket össze kell szerelni. Nagy polc méretei: Szélesség 49 cm x Mélység 13 cm x Magasság 96,5 cm Kis polc méretei: Szélesség 38,5 cm x Mélység 11 cm x Magasság 76,5 cm Szín: Barna 2 polcos készlet különleges formájú, nagyon finoman kidolgozott és inspiráló részletek finomításával és finomság. Könnyen beilleszthetők a teljes dekorációba, egyáltalán nem lesz nehéz összeilleszteni más dekorációval vagy bútortermékkel. Ezt a szettet azért hoztuk létre, hogy otthona vagy terasza vonzó és rendezett térré váljon, amelyben a jó ízlés egyszerűsége dominál, és Ön pihentető és hasznos időtöltést tölthet el.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 12.0 Kg
Bizzotto
A Bizzotto márka vásárlói otthonába szeretné hozni azokat a lakberendezési tradíciókat, elveket és minőséget, amely annyira jellegzetes Olaszországban. Több, mint 70 éve Andrea Bizzotto egy kis helyi bútor és dekoráció üzletet alapított, amely később egy határokon átívelő sikerű márkává nőtte ki magát. A márka termékeit az aprólékos kidolgozottság és a minőségi kivitelezés jellemzi, mindig a valódi olasz életérzés által kísérve. A jelenben a Bizzotto széles választékú lakberendezési termék skálája bútorokat, díszeket és textíliákat tartalmaz, és mindegyik darab Olaszország varázsát árasztja magából.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.