2 személyes kanapé szürke velúr kárpittal és fekete vas lábakkal Candis 163 cm x 71 cm x 80 hx 45 h1

SKU: 3028062
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 08 Január - 15 Január
  • A termék eredete: Románia.
555267 Ft 666320 Ft RRP ?
Leírás
Keret anyaga: Fenyőfa, Rétegelt lemez Láb anyaga: Epoxi festett acél Ülés kitöltő anyaga: Poliuretán hab, sűrűsége 28 kg / köbméter Hátsó kitöltő anyag: Poliuretán hab, sűrűsége 18 kg / köbméter Nem eltávolítható kárpit anyaga: Velúr (poliészter) A kanapé előnyei 2 párna levehető huzattal. A lábak összeszerelést igényelnek. Méretek: Szélesség 163 cm x Mélység 71 cm x Magasság 80 cm x Ülésmagasság a talajtól 45 cm Kárpit színe: Szürke Lábszín: Fekete A kanapé egyike azon bútoroknak, amelyek minden nappaliban megtalálhatóak, és kialakítása mind a kényelem, mind a különleges összesztétikus megjelenés szempontjából fontos. A formák egyszerűsége, a természetesség és a funkcionalitás a kanapé fő tulajdonságai, amelyek barátságos és pihentető légkört teremtenek. Világos színének és modern megjelenésének köszönhetően könnyen illeszkedik annak a helyiségnek a dekorációjához, amelyben elhelyezték. Ennek a 2 személyes kanapénak az az előnye, hogy nem foglal sok helyet a szobában, így ideális kisebb helyiségekbe.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 25.0 Kg
Kihúzható/kinyitható (cm) nem
Helyek száma 2
Bizzotto
A Bizzotto márka vásárlói otthonába szeretné hozni azokat a lakberendezési tradíciókat, elveket és minőséget, amely annyira jellegzetes Olaszországban. Több, mint 70 éve Andrea Bizzotto egy kis helyi bútor és dekoráció üzletet alapított, amely később egy határokon átívelő sikerű márkává nőtte ki magát. A márka termékeit az aprólékos kidolgozottság és a minőségi kivitelezés jellemzi, mindig a valódi olasz életérzés által kísérve. A jelenben a Bizzotto széles választékú lakberendezési termék skálája bútorokat, díszeket és textíliákat tartalmaz, és mindegyik darab Olaszország varázsát árasztja magából.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.