Charlene fehér fazsámoly 41 cm x 30 cm x 38 h

SKU: 3028069
  • Még 3 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 08 Január - 15 Január
  • A termék eredete: Románia.
38269 Ft 45922 Ft RRP ?
Leírás
Anyaga: Mdf, vizes bázisú festékkel bevonva Méretek: Szélesség 41 cm x Mélység 3o cm x Magasság 38 cm Szín: Fehér Ez egy zsámoly típusú szék, akkor ajánlott, ha nincs sok helye és könnyen elhelyezhető az asztal alatt, így helyet takaríthat meg bármely helyiségben. Minőségi alapanyagokból készült, tartós és masszív. Ezért elvárható, hogy hosszú ideig megőrizze tulajdonságait anélkül, hogy elveszítené varázsát. A szék téglalap alakú, 4 esztergált lábbal és fa kerettel rendelkezik. A szék is mdf-ből készült, kényelmes és ergonomikus.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 4.0 Kg
Bizzotto
A Bizzotto márka vásárlói otthonába szeretné hozni azokat a lakberendezési tradíciókat, elveket és minőséget, amely annyira jellegzetes Olaszországban. Több, mint 70 éve Andrea Bizzotto egy kis helyi bútor és dekoráció üzletet alapított, amely később egy határokon átívelő sikerű márkává nőtte ki magát. A márka termékeit az aprólékos kidolgozottság és a minőségi kivitelezés jellemzi, mindig a valódi olasz életérzés által kísérve. A jelenben a Bizzotto széles választékú lakberendezési termék skálája bútorokat, díszeket és textíliákat tartalmaz, és mindegyik darab Olaszország varázsát árasztja magából.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.