Arany vaspolc 4 db Elenor üvegpolccal 68 cm x 28 cm x 172,5 h

SKU: 3028129
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 13 Május - 20 Május
  • A termék eredete: Románia.
309800 Ft 375508 Ft RRP ?
Leírás
Anyag: Acél, epoxiporral bevont Polírozott anyag: Üveg Méret: Szélesség 68 cm x Mélység 28 cm x Magasság 172,5 cm Keret színe: Arany Polírozott szín: Átlátszó Ez a fémpolc, tágas, ellenálló, de nem robusztus és olyan kialakítású barátságos, rendkívül hasznos lehet. Segíthet nagy nyitott terek körülhatárolásában is, bizonyos célpontokkal a teraszról vagy az erkélyről. Azokon a helyeken, ahol legtöbbször vagy főleg pihenésre, szórakozásra, esetleg a meleg évszakban étkezésre szolgálnak, és ahol egyáltalán nem ártana kéznél lenni bizonyos tárgyak. Egyúttal barátságos, kényelmes légkört kölcsönöz a térnek.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 22.0 Kg
Bizzotto
A Bizzotto márka vásárlói otthonába szeretné hozni azokat a lakberendezési tradíciókat, elveket és minőséget, amely annyira jellegzetes Olaszországban. Több, mint 70 éve Andrea Bizzotto egy kis helyi bútor és dekoráció üzletet alapított, amely később egy határokon átívelő sikerű márkává nőtte ki magát. A márka termékeit az aprólékos kidolgozottság és a minőségi kivitelezés jellemzi, mindig a valódi olasz életérzés által kísérve. A jelenben a Bizzotto széles választékú lakberendezési termék skálája bútorokat, díszeket és textíliákat tartalmaz, és mindegyik darab Olaszország varázsát árasztja magából.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.