Polc 3 polccal természetes bambuszból és fehér mdf-ből Brooklyn 40 cm x 32 cm x 80 h

SKU: 3028333
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 13 Május - 20 Május
  • A termék eredete: Románia.
26310 Ft 31888 Ft RRP ?
Leírás
Keret anyaga: Bambuszfa Polcok anyaga: Mdf A polcok fehér, matt festékkel vannak bevonva. A termék összeszerelést igényel. Méretek: Szélesség 40 cm x Mélység 32 cm x Magasság 80 cm Keret színe: Barna Fényes szín: Fehér Ez a padlópolc egy nélkülözhetetlen bútordarab a korlátozott tárolóhellyel rendelkező otthonokban. Bőséges tárhelyet kínál a dokumentumoktól a díszítőelemekig minden számára. Ez a bambuszfából és mdf-ből készült sarokpolc erős és tartós. Ez a díszítőelemként használt bútor bőséges tárolóhelyet kínál a trófeák, gyűjtemények és fényképek megjelenítéséhez, valamint különféle tárgyak, például könyvek, bögrék, cserepes növények stb. A különleges kivitelnek köszönhetően ez a termék bármilyen belső dekorációt gazdagít. A termék könnyen összeszerelhető.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 6.0 Kg
Bizzotto
A Bizzotto márka vásárlói otthonába szeretné hozni azokat a lakberendezési tradíciókat, elveket és minőséget, amely annyira jellegzetes Olaszországban. Több, mint 70 éve Andrea Bizzotto egy kis helyi bútor és dekoráció üzletet alapított, amely később egy határokon átívelő sikerű márkává nőtte ki magát. A márka termékeit az aprólékos kidolgozottság és a minőségi kivitelezés jellemzi, mindig a valódi olasz életérzés által kísérve. A jelenben a Bizzotto széles választékú lakberendezési termék skálája bútorokat, díszeket és textíliákat tartalmaz, és mindegyik darab Olaszország varázsát árasztja magából.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.