Sarokpolc antikolt barna és fehér fából 57 cm x 42 cm x 120 h

SKU: 3028363
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 28 Május - 03 Június
  • A termék eredete: Románia.
169850 Ft 205869 Ft RRP ?
Leírás
Anyaga: Fa Méretek: Szélesség 57 cm x Mélység 42 cm x Magasság 120 cm Igen, valamint a kialakításánál használt anyagok kiváló minősége. Az erre a bútorra szánt idő és a részletekre fordított figyelem garantálja, hogy otthona pontosan úgy fog kinézni, ahogy elképzelte. Ennek a sarokpolcnak a dizájnját ősi szokások és hagyományok ihlették a korunkhoz igazodva, így ezzel a megvásárolt darabbal luxus és minőségi megjelenést kínálunk otthonának.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 5.0 Kg
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.