Tiffany üvegfal ólomüveg 25 cm x 73 h

SKU: 3028424
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 31 Május - 06 Június
  • A termék eredete: Románia.
115020 Ft 145284 Ft RRP ?
Leírás
Anyag: Tiffany üveg Méretek: Szélesség 25 cm x Magasság 73 cm Szín: Többszínű Ez a csodálatos dizájndarab a híres Tiffany technikával készült, amely nagy odafigyelést igényel a részletekre, elengedést, ügyességet és ügyességet, nagyjából hasonlít az ólomtechnikára, a az egyetlen különbség a kompozíció tekintetében, hogy lehetővé teszi kisebb részletek létrehozását. Az üveg a sablon szerint van vágva, de nem kell nagyon precíznek lennie. ezt követően a darabokat polírozzák, és mindegyik darab köré rézcsíkokat illesztenek. Fóliázás után áttérünk az ónozásra, ami az ólomüveg mindkét oldalán történik. Végül az ólomüveget speciális anyaggal patinázzák, régi megjelenést kölcsönözve neki. A funkcionalitás és a konfiguráció harmóniája megkülönböztetést és melegséget kölcsönöz minden környezetnek, a felkínált ólomüveg ablakok ideális választást jelentenek minden műértő és művészetkedvelő számára.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 8.0 Kg
Értékelés
5.00
1 Értékelés
5 Csillagok (1)
4 Csillagok (0)
3 Csillagok (0)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.