Virágcseréptartó fekete vasból és olívazöld textilből Ø 16 cm x 18 h

SKU: 3028660
  • Még 2 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 05 Június - 11 Június
  • A termék eredete: Románia.
7188 Ft 8626 Ft RRP ?
Leírás
Tartóanyag: Fém, Textil (kötél) Méretek: Átmérő 16 cm x Magasság 18 cm Támasz színe: Fekete, Olajzöld Beltéri és kültéri használatra egyaránt tökéletes. A támasz helytakarékos, növeli a növény értékét, és lehetővé teszi a növények talajszint alatti elhelyezését, a ház bármely sarkában, kertben, lépcsők tövében stb. Ez a növénytartó segít abban, hogy ott díszítse a házat, ahol szeretné, és eleganciájával minden tekintetet magára vonz.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 1.0 Kg
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.