Polc polccal barna fából és antikolt fehér vasból 41 cm x 18 cm x 21 h

SKU: 3028755
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 28 Május - 03 Június
  • A termék eredete: Románia.
35890 Ft 43500 Ft RRP ?
Leírás
Anyaga: Fa, Fém Méretek: Szélesség 41 cm x Mélység 18 cm x Magasság 21 cm Szín: Barna, Antik fehér Ez a fali polc a ház bármely helyiségébe illeszkedik, akár a hálószobába, akár a nappaliba, irodába vagy előszobába. Elegendő helyet biztosít különféle termékek és dekorációs tárgyak elhelyezéséhez, és lehetőséget kínál modern, autentikus és eredeti tér kialakítására otthonában. A felfüggesztett polc egyszerű, de gyönyörű bútor. A hosszú élettartam ilyen garanciáját az anyag és a szilárd megmunkálás biztosítja. Ez egy egyszerű és modern kialakítású bútor, amely bármilyen belső elrendezéshez alkalmas.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 5.0 Kg
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.