Levendula pamut terítő 50 cm x 160 cm

SKU: 3028815
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 05 április - 12 április
  • A termék eredete: Románia.
16055 Ft 19266 Ft RRP ?
Leírás
Anyaga: Pamut Méret: Szélesség 50 cm x Hosszúság 160 cm Szín: Fehér, Lila, Sárga A levendula terítő ellenáll az ismételt mosásnak, több mosási ciklus után is megtartja a nyomat színeit. Tökéletes családi étkezésekhez, különleges hangulatot kölcsönöz az ételeknek, edényeknek, emlékeztet nagyszüleink és dédszüleink konyhájára, és úgy érzi, ahogy a román mondja, "mint otthon".
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 1.0 Kg
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.