Krémes kerámia csésze és csészealj Ø 15 cm x 8 h, 120 ml

SKU: 3028854
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 10 November - 14 November
  • A termék eredete: Románia.
6833 Ft 9572 Ft RRP ?
Leírás
Anyaga: Kerámia Méret: Átmérő 15 cm x Magasság 8 cm Űrtartalom: 120 ml Szín: Krémes csésze hozzáillő csészealjjal, finom kerámiából. Az egyszerű, finom és egyben kifinomult csészék minden reggel és a forró ital melletti kikapcsolódás minden pillanatának kedvencei. Sőt, sikeres dekorációs darabok is, vintage-rusztikus stílusú dekorációkhoz
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,200 Kg
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.