DellArt természetes esszenciális illóolaj 12 x 10 ml aroma lámpához

SKU: 3102782
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 07 Március - 11 Március
  • A termék eredete: Románia.
6209 Ft
Leírás
Leírás
Az illatosított olaj különleges, kifinomult és kényelmes légkört teremt otthonában. A természetes frissesség gyönyörködik az érzékek, mely egy friss, gyümölcsös érzés, kapcsolódó keleti varázsa.
Hogyan kell használni: Felfrissít a légkört egy szobában, öntsünk 3-5 csepp illatos olajat az aromaterápiás tálba. Használhatja az illatos olajat, hogy fokozza vagy frissítse illatos és potpourri zsák.
A készlet 12 üveg, egyenként 10 ml-es parfümöt tartalmaz. Ízek: Vanília, Talkum, Bogyók, Tengeri, Balzsamecet, Fűszerek, Lacramière, Narancs és fahéj, Santal, Levendula, Violeta, Fehér Pézsma
A csomagolás változhat.
.

terméktípus: Illóolaj.
Használt: Aromadiffúzor.
Aroma: Virágos.
Mennyiség: 10 ml.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,560 Kg
Termék részletei:
Visszaküldés: Azok a kozmetikai termékek, amelyek dobozban és lezárt fóliában kézbesítődnek, csak lezárt, felbontatlan állapotban küldhetők vissza.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.