Hátmosó szilikon kefe / antibakteriáns szalag, Onuvio™

SKU: 3187447
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 06 Február - 08 Február
  • A termék eredete: Románia.
Előnyök:
  • 179.7 Vivre pont i
5990 Ft 7590 Ft RRP ?
Leírás

Zavarja önt, hogy nem éri el a hátát miközben fürdik? Mosakodjon és súrolja magát ezzel a szilikon kefével, tisztántartva hátát! Kitisztítja a pórusokat, eltávolítja a koszt, a faggyúfelesleget és az elhalt bőrt, puhábbá téve bőrét. A két oldalas design kiemelkedő tulajdonsága a hatékony tisztítás. A szilikon nem tartja meg a nedvességet, jelentősen csökkentve a baktériumok szaporodásának kockázatát! A kétoldalas kefe, a hátmosáshoz és lábmasszírozáshoz, megmasszírozza és tisztítja teljes testét, megtisztítva lábait anélül, hogy lehajoljon, kényelmet nyújtva és bőrét puhán hagyva. FIGYELEM!! Új Model! NAGY Méret 2 oldallal ( Testsúroló és Masszázs )

Specifikációk: A kefe minőségi szilikonból készült, melyet az élelmiszeriparban is használnak, egészséges és környezetbarát, BPA és káros anyagoktól mentes. Ellenálló magas hőmérsékleteken is, kiemelkedő minőségű, biztons és tartós anyagból készült. Mindenkinek megfelelő: gyerekek idősek, fériak, nők. A nagyon erős és rugalmas nyél felakasztható a füdőszobában, ezáltal helyet spórolva. A dús kefefej 1cm hosszú szálakkal, behatol a pórusokba és kitisztítja a koszt, frissen tartva a bőrt Tulajdonságok: Nyújtott design Puha kefe Tökéletes masszázshoz Méretek: 70 x 11 cm FIGYELEM!! ÚJ model! Nagy méret/ 2 oldal( tisztítás+ masszázs)

Értékelés
5.00
1 Értékelés
5 Csillagok (1)
4 Csillagok (0)
3 Csillagok (0)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)
Termék részletei:
Visszaküldés: Azok a kozmetikai termékek, amelyek dobozban és lezárt fóliában kézbesítődnek, csak lezárt, felbontatlan állapotban küldhetők vissza.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.