30 darabos Tű Készlet Speciális Lyukkal a Cérnához és Tartó, Onuvio

SKU: 3187472
  • Gyors kiszállítás
5980 Ft 8990 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás

A készlet egy kis fadobozt tartalmaz a 30 nagyon hegyes tű tárolásához, melyeknek méretei: 36 mm x 5 db 38 mm x 5 db 42 mm x 5 db 50 mm x 5 db 57 mm x 5 db 67 mm x 5 db A tok anyaga szantálfa és sárgaréz. Ezek nagyon erősek és ellenállóak, szóval hosszú ideig hasznát veheted mivel tartós. Ugyanakkor, nagyon könnyen használatóak - csak le kell csavard a kupakot és bele kell helyezd a tűket. Kényelmesen használható és szállítható - nagyon hasznos kirándulások alkalmával és akár mindig a táskánkba hordhatjuk, mivel soha nem tudhatjuk mikor lesz szükségünk egy tűre. Új designnal rendelkezik, mely megengedi, hogy gondtalanul tárolhasd a tűket, figyelmebe véve a kisgyerekeket akik eljátszadoznának és megsérülhetnek miattuk. Ez a termék szükséges minden családba, főleg ahol kisgyerekek is vannak. A doboznak több felhasználásli módja is van, a tűkön kívül fogpiszkálókat és több más kis dolog tárolására is alkalmas. Ráadásul, egy csodálatos ajándék szülőknek, munkatársaknak, anyák- és apák napjára. Minden embernek szüksége van tűkre és egy megfelelő helyre ahol ezeket tárolhatja.

Hogy miért vásárolnád meg a 30 darabos Tű Készletet speciális lyukkal a cérnának és tartót? A tartó/ tároló dobozok szntálfa és sárgarézből készülte, szoval nagyon tartósak és erősek. A készlet 30 darab nagyon hegyes tát tartalmaz speciális lyukkal ellátva a cérna befűzéséhez. A tartónak köszönhetően biztonságosan tárolhatod a tűket, így a kisgyerekek nem tudnak hozzájuk férni és játszani velük. A tároló dobozok nagyon könnyen hasznűlhatóak - lecsavarod a tetejüket, belerakod a tűket és kész! A tű tároló dobozok tökletesek, hogy magaddal vidd a vakációra vagy, hogy betedd a táskádba, mivel soha nem tudod mikor történhet egy baleset.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.