LED Horgoló Készlet 9 különböző méretű fejjel, szállító táska, Onuvio™

SKU: 3318969
  • Gyors kiszállítás
8990 Ft 14290 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás

Mostmár a sötét színű fonalak nem okoznak problémát. Bemutatjuk az új készletünket a horgolás rajongóinak: LED Chrochet®, a háziasszonyok arzenáljából nélkülözhetetlen készlet. A készlet 9 tartós, cserélhető 2,5-től 6,5-ig számozott fejjel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a LED fény áthaladását, segítve a felhasználót, hogy gyönyörű tárgyakat hozzon létre gyenge fényviszonyok között, vagy sötét szálak használata esetén. A könnyű szállításhoz és tároláshoz, a készlet egy elegáns, zárral ellátott táskát is tartalmaz. Akár 8 órát is horgolhat az akkumulátor egyszeri feltöltésével, amely 15 percet vesz igénybe.

A csomag tartalma: - LED horgolótű; - 9 ultratartós, műgyantából ( PTCG ) készült cserélhető fej; - fejek mérete: 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 6.5 mm; - nyitható kulcs bontáshoz; - usb kábel a feltöltéshez; - szállítási/ tároló táska, EVA habbal bélelve és cipzárral ellátva; Akkumulátor feltöltési idő: 15 perc; Használati idő egyetlen töltéssel: 7-8 óra; Megvilágítási módok: 2 Erős/Gyenge

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.