Faldekoráció - jungle mist - fekete keret passe-partout-val - 20 x 30 cm

SKU: 3380688
  • Gyors kiszállítás
18240 Ft 19197 Ft (-4%) ?
Elkelt
Leírás

Plakátjaink nagyszerű megoldást jelentenek azok számára, akik szeretnék kis költséggel megváltoztatni otthonuk belsejének megjelenését. Elég egy plakát vagy egykészlet ahhoz, hogy teljesen megváltozzon a beltér megjelenése.

A "Plakát - Jungle Mist" plakát dizájncsoportunk munkájának eredménye, mely azon dolgozik, hogy kínálatunk mindig divatos legyen. Többféle méretben és kerettel kapható, így gond nélkül kiválaszthatod a számodra megfelelő megoldást.Kiváló minőségű anyagok
A "Plakát - Jungle Mist" plakát HD technológiával kerül nyomtatásra legkiválóbb minőségű, 170 g/m² tömegű papírra, mely tökéletesen visszaadja a színeket. A nyomtatott részek ellenállnak az UV sugaraknak, így a színek nem fakulnak ki még akkor sem, ha hosszantartó napsugárzásnak vannak kitéve. Mind maga a plakát, mind a keret biztonságos és szagmentes anyagból készül, ezért bármelyik helyiségben, akár hálószobában vagy gyerekszobában is felakasztható.

Kapható keretvariációk

  • Keretes plakát
  • Keretes plakát passe-partout-val

Keretes plakát – kifinomult minimalizmus
A plakátot egy minimalisztikus, könnyű keret foglalja körül, mely hangsúlyozza a plakátot a falon. A plakátot egy akrilüveg védi, a keret hátulján pedig egy akasztó található.

Keretes és passe-partout-tos plakát – egy kis elegancia
Az écru színű passe-partout betét hangsúlyozza a plakát színvilágát és plusz kontrasztot hoz létre a grafika, a keret és a fal között. Ezen felül gyengéd háromdimenziós hatást kölcsönöz a keretnek, valamint plusz védőrétegként is funkcionál. A plakátot egy akrilüveg védi, a keret hátulján pedig egy akasztó található.

Kapható keretszínek:

  • Fekete
  • Fehér
  • Arany

Keret méretei: szélesség 9 mm, vastagság 18 mm.Könnyen felakasztható
A keretes plakát a mellékelt akasztóval, vagy ha nem szeretnénk vagy nincs rá lehetőségünk, hogy lyukat fúrjunk a falba, rögzítőszalag segítségével is felakasztható, vagy akár felállítható a földön, bútoron, vagy a falnak támasztható. A dizájner hatás garantált!

Saját készletek előállításának végtelen kombinációja
Néhány plakátból könnyedén saját galériát hozhatsz létre! Ötvözz merészen színeket, mintákat, stílusokat és méreteket! A plakátkészletek közös tényezője a motívum, a téma vagy a színvilág lehet. A készlet teljes mértékben saját preferencia alapján is létrehozható. Ne feledd, te vagy a főnök!

Dizájner plakát mindenkinek
Kínálatunkban megtalálhatók többek között retro, növényi motívumokkal ellátott, motivációs, térkép, filmtérkép és számítógépes játékokkal kapcsolatos plakátok, naptárak, gyerekplakátok és sok, sok más.

Az általunk kínált termékek között gyakorlatilag minden helyiségbe illő grafikák megtalálhatók - plakátok nappaliba, gyerekszobába, tinédzser szobába, hálószóbába stb. Plakát konyhában, fürdőszobában? Miért ne! Arra ügyelj csak, hogy ne legyenek víznek közvetlenül kitett helyen.

A plakátok üzlethelyiségekben és irodákban is nagyon érdekes dekorációt képezhetnek - mind az alkalmazottak, mind az ügyfelek gyönyörködhetnek benne. Függetlenül attól, hogy készletről, vagy csak egy plakátról beszélünk, kínálatunk minden iroda, üzlethelyiség, étterem, várakozó, szórakozóhely, hotel stb. dekorációjának nagyszerű kiegészítése lehet. Minden modern, divatos találkozóhely falát plakát díszíti.

A plakát a legegyszerűbb módja annak, hogy a belteret a legfrissebb trendek szerint díszítsük.

Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 20 cm/magasság 30 cm
Súly: 1.0 Kg
Anyag: HD technológiával nyomtatott 170 g/m²-es papír, fekete keret passe-partout-val
Szín: fekete
Artgeist
Az Artgeist egy globális működésű lengyel vállalat, amelyet 2004-ben alapítottak a dekoráció iránti szenvedélyből. Manapság a cég 17 országban van jelen online üzletek segítségével, 10 nyelvi változatban. Az Artgeist több ezer egyedi mintát kínál. Díszítéseinket több mint negyven országba kínáljuk, az ügyfelek száma meghaladta az 550 ezret. Kínálatunkban képek, háttérképek, fal festmények, matricák és egyéb belsőépítészeti elemek találhatóak. Folyamatosan olyan termékeket tervezünk, amelyek bővítik portfóliónkat. Van egy modern gépünk, amely garantálja termékeink legmagasabb minőségét. Szeretünk olyan dekoratív termékeket készíteni, amelyek a világ minden tájáról bármilyen belső teret díszítenek. Sikereink a munkatársaink szenvedélyén alapulnak, mivel az alkotás mindig boldoggá tesz minket.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.