Falipolc 3 polccal vas és barna fából 85x20x64 cm

SKU: 3389495
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 28 Május - 03 Június
  • A termék eredete: Románia.
119860 Ft 145284 Ft RRP ?
Leírás
Anyaga: Fa, Vas Méretek: Szélesség 85 cm x Mélység 20 cm x Magasság 64 cm Szín: Barna Hídházba illik, romantikus enteriőrbe illik, akár rusztikusan berendezett házban is elfér. Bármilyen típusú dekorációnak ad helyet, a képkerettől a díszítőelemekig, vagy bármilyen más tárgyat, amelyet mindig kéznél szeretne, de nem a padlón szétszórva. A Clayre & Eef kollekció dekorációját úgy alakítottuk ki, hogy könnyen kombinálható legyen - nem csak az azonos kollekció darabjaival, hanem bármely helyiségben már meglévő bútorelemekkel is. Ez a padlópolc vintage bájt áraszt, amely mindig divatos dekorelemet hoz otthonába. Tehát válassza ezt a vintage darabot most, és élvezze a tökéletes megjelenést.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 4.0 Kg
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.