Fekete vas bútorgomb 7x8x6 cm

SKU: 3389540
  • Gyors kiszállítás
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 13 December - 18 December
  • A termék eredete: Románia.
3547 Ft 5957 Ft (-40%) ?
Leírás
Anyag: Vas Méretek: Szélesség 7 cm x Mélység 8 cm x Magasság 6 cm Szín: Fekete Ez egy könnyű és kényelmes bútorgomb, amely sokféle esztétikus modellel kombinálható. Minden funkcionális bútor egyedi és nélkülözhetetlen darabja. Esztétikai szerepe mellett praktikussága is figyelemre méltó, hiszen a kombinációk és a pozicionálás terén gyakorlatilag végtelen kreatív lehetőségeket kínál.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,200 Kg
Értékelés
5.00
1 Értékelés
5 Csillagok (1)
4 Csillagok (0)
3 Csillagok (0)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.