Barna vas falitörlő tartó 12x2x22 cm

SKU: 3389769
  • Gyors kiszállítás
  • Még 3 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 13 December - 18 December
  • A termék eredete: Románia.
4749 Ft 7977 Ft (-40%) ?
Leírás
Anyag: vas Méret: szélesség 12 cm x mélység 2 cm x magasság 22 cm Szín: barna A Clayre & Eef termékcsalád gyűrűs törülközőtartója esztétikailag és funkcionálisan visszailleszti azt a teret, amelyben elhelyezik, függetlenül a választott tervezési stílustól . A fémből készült, barna színű törülközőtartó gyűrűvel van ellátva, amely lehetővé teszi a törölköző felakasztását.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,600 Kg
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.