Barna vas falitörlő tartó 13x4x15 cm

SKU: 3389770
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 22 Január - 29 Január
  • A termék eredete: Románia.
7977 Ft 9572 Ft RRP ?
Leírás
Anyag: Vas Méret: Szélesség 13 cm x Mélység 4 cm x Magasság 15 cm Szín: Barna A Clayre & Eef, Decorer által kínált törülközőtartó minden bizonnyal kiemelkedik esztétikus megjelenésével, egyszerre vonzó és modern. Ez egy holland stílusú állvány, amely egyszerű, egyszerű vonalaival és minimalista dizájnjával tűnik ki. Segítségével az anyag szilárdsága és textúrája, valamint a korona formájú díszítés révén egyetlen mozdulattal megváltoztathatod fürdőszobád dizájnját!
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 1.0 Kg
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.