Vörös vas borosüveg tartó Extinctor modell 17x11x41 cm

SKU: 3389772
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 16 Január - 23 Január
  • A termék eredete: Románia.
36250 Ft 43500 Ft RRP ?
Leírás
Anyaga: Fém Méretek: Hosszúság 17 cm x Szélesség 11 cm x Magasság 41 cm Szín: Piros A Clayr&Eef kollekcióhoz tartozó egyedi és vicces borosüveg tartó, abszolút eredeti módon, tűzoltó alakban készült. Egészítse ki az otthoni teret egy praktikus tárggyal, amely a funkcionális oldalát is kiteljesíti. A tartóban egy üveg bor is tárolható, így közvetlenül a nappalijában lesz egy kis borospince. Ha Ön borrajongó, akkor a legfinomabb italokat tárolja, mellyel várja vendégeit. A termék fémből készült, matt felülettel, így beépíthető egy olyan tervezési ötletbe, amelyben a klasszikus stílus dominál, de akkor is, ha modern-ipari stílusban díszített.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 2.0 Kg
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.