Réz vas falitörlő tartó 36x8x5 cm

SKU: 3389777
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 22 Január - 29 Január
  • A termék eredete: Románia.
14035 Ft 16842 Ft RRP ?
Leírás
Anyag: Vas Méret: Szélesség 36 cm x Mélység 8 cm x Magasság 5 cm Szín: Réz Ez a tartó stabil fogást biztosít a falon, fürdőlepedők felakasztására szolgál, és a fürdőszobai mosdókagyló vagy zuhanykabin területére szerelhető. A Clayre&Eef fürdőszobai kiegészítők választékát megbízható termékek és részletek jellemzik, amelyek egyediséget adnak a termékeknek. A teljes egészében fémből készült tartozékok ebben a sorozatban rendkívül megbízhatóak, és a különböző színű felületek nagyon tartósak az idő múlásával. A törölközőtartó réz színű fix fémrúdból áll, amely stabilan rögzítve van a fürdőszoba falára szerelt két lábban. A törölközőtartó rögzítési rendszere stabil, teljesen fémből készült, a rögzítés hat üreges csavarral készült, amelyek különleges ellenállást biztosítanak az egész szerelvénynek. A tartó 36 cm-es hossza lehetővé teszi a törölközők egyszerű elhelyezését.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 2.0 Kg
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.