Easter Boy nyúl figura polirezinből 9x7x15 cm

SKU: 3392801
  • Gyors kiszállítás
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 01 Június - 06 Június
  • A termék eredete: Románia.
8986 Ft 10783 Ft RRP ?
Leírás
Anyaga: Polirezin Méret: Hossz 9 cm x Szélesség 7 cm x Magasság 15 cm Szín: Többszínű A húsvéti nyuszi díszfigura esztétikus és tetszetős megjelenésével tűnik ki, könnyen megtalálja a megfelelő helyét otthona bármely szegletében. Segítségével remek ízléssel dekorálhatsz és új életet adhat otthonának! Minden bizonnyal elhozza otthonába a húsvéti ünnepek meleg és békés hangulatát, bárhová is dönti el.
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.