Easter Girl nyúl figura polirezinből 7x7x13 cm

SKU: 3392802
  • Gyors kiszállítás
  • Még 2 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 01 Június - 06 Június
  • A termék eredete: Románia.
8986 Ft 10783 Ft RRP ?
Leírás
Anyaga: Polirezin Méretek: Hosszúság 7 cm x Szélesség 7 cm x Magasság 13 cm Szín: Többszínű A nyuszi tökéletes húsvéti dekorációnak gyermeke szobájába vagy az ünnepi hangulatú nappaliba. Biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik a jelenlegi belső kialakításhoz. A legjobb minőségű anyagok felhasználásának köszönhetően a figura az eltelt évek ellenére sem veszíti el fényét, biztosak lehetünk benne, hogy hosszú évekig gyönyörködteti majd a szemét. A dekoráció tökéletes húsvéti ajándék lesz, amely minden bizonnyal ünnepi hangulatot visz a megajándékozott otthonába.
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.