Húsvéti nyuszik kocsival tojással és csibékkel 21x6x14 cm

SKU: 3392809
  • Gyors kiszállítás
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 01 Június - 06 Június
  • A termék eredete: Románia.
24133 Ft 28959 Ft RRP ?
Leírás
Anyaga: Polirezin Méretek: Hosszúság 21 cm x Szélesség 6 cm x Magasság 14 cm Szín: Többszínű A húsvéti nyuszi polirezin figura játékos, eredeti és rendkívül szórakoztató dekoráció. Az biztos, hogy a játékos nyuszik kacéran csatlakoznak a dekorációhoz a hagyományos, rusztikus vagy tavaszi jegyekkel, amelyek díszítik otthonát szeretteire várva!
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.