Húsvéti nyuszi csiga figura polirezin malacperselyből modell 15x7x13 cm

SKU: 3392889
  • Gyors kiszállítás
  • Még 2 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 01 Június - 06 Június
  • A termék eredete: Románia.
11006 Ft 13207 Ft RRP ?
Leírás
Anyag: Polirezin Méretek: Hosszúság 15 cm x szélesség 7 cm x magasság 13 cm Szín: barna, zöld Bárhogyan is díszíti otthonát húsvét előestéjén, az egyik legegyedibb húsvéti kiegészítő ez a figura, amely megtestesíti maga a játékos Nyuszi, aki egy gigantikus csigán lovagol, amiben a kicsik imádni fogják a filléreiket. A dekoráció bárhol elhelyezhető, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt örömet okoz, mert még több varázst és ünnepi hangulatot visz otthonába.
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.