Easter Girl nyúl figura polirezinből 12x6x12 cm

SKU: 3392895
  • Gyors kiszállítás
  • Még 2 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 01 Június - 06 Június
  • A termék eredete: Románia.
11006 Ft 13207 Ft RRP ?
Leírás
Anyaga: Polirezin Méretek: Hosszúság 12 cm x Szélesség 6 cm x Magasság 12 cm Szín: Többszínű Egy mesebeli húsvéthoz nélkülözhetetlen elemei a díszek, dekorációk, virágdíszek és egyedi témájú dekorációs figurák. Ez a csodálatos figura elengedhetetlen kelléke a lakásdekorációnak, hiszen biztosan több varázst, varázslatot és ünnepi levegőt visz a szívébe. Ugyanakkor a kapott vagy a szeretteinknek adott, esetleg a Nyuszitól kapott ajándékok, amelyeknek része lehetne ez a páratlan figura, teljessé teszik lelkünkben a húsvéti örömöt.
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.